Praktisk info

Priser

Individuel terapi (60 min.) Kr. 700,00
Parterapi (90 min.) Kr. 1050,00
Studerende (60 min.) kr. 550,00

Priser er også gældende for online-sessioner.

Betaling

Betaling foregår via MobilePay Myshop eller bankeoverførsel efter hver session. Faktura kan ligeledes sendes digitalt efter hver session.

Afbud

Bliver du forhindret, bedes du melde afbud hurtigst muligt. Det er desværre ikke muligt at blive henvist til en psykoterapeut igennem sygesikringen, hvorfor du ikke kan blive henvist gennem egen læge.

Online terapi

Som enten en logistik mulighed, eller fordi det passer dig bedst, udbyder jeg online-sessioner.

Ved online terapi sidder vi hvert vores sted og mødes igennem videoopkald. Dermed vil sessionerne på mange måder ligne normale sessioner. Der er både ulemper og fordele ved online terapi. Du som klient vil hurtig kunne fornemme om det fungerer godt for dig.

Der er også muligheden for at veksle mellem online-sessioner og fysik fremmøde i klinikken, hvilket jeg personligt har gode erfaringer med.

Praktisk

For at online-sessioner kan fungere optimalt, er der nogle rammer der er gode at sætte.

Først og fremmest skal du kunne sidde et uforstyrret sted, hvor du gerne skulle kunne lukke en dør og altså være alene.

Desuden skal internetforbindelsen være af en rimelig kvalitet, da forbindelsens hastighed har betydning for hvor godt, lyd og billede går igennem.

Det kan også anbefales at have et headset på, da dette medfører at rummet bliver mere nærværende, men det er helt op til dig om det er nødvendigt og om du bryder dig om det. Jeg bruger headset – så du vil altså se mig med et headset på.

Ligeledes anbefaler jeg, at du bruger en computer i stedet for en Ipad eller en telefon. Ved computeren får du som regel bedre lyd og billede, samt at billedet er større.

Du vil før sessionen få tilsendt et link til et online møde. Ved aftaletidspunkt logger du ind og vi afholder sessionen via video. Du vil kunne logge ind 10 minutter før, så du har mulighed for at afprøve lyd og billede. Hvis der er tekniske problemer, så prøver vi at løse dem sammen.

Jeg benytter mig af online terapi via `Min Psykoterapeut´, som virksomheden medconnect.dk står bag. Den sikre videoløsning er tilgængelig for psykoterapeuter med medlemsskab hos DPFO.

Privatlivspolitik

Når du henvender dig til mig, opretter jeg en klientjournal i dit navn. Notaterne er betinget af tavshedspligt og samtykke.

Jeg adskiller faktuelle oplysninger såsom fulde navn, bopæl, telefonnummer eller mailadresse. Disse oplysninger er noteret særskilt, og opbevares særskilt fra procesnotaterne.

Jeg skriver procesnotater for at sikre kvaliteten af min terapi og er for mig et vigtigt redskab i terapiforløbet, idet jeg kan være velforberedt ved hver samtale.

Der bliver skrevet procesnotater udelukkende mærket med dine initialer. Den føres med godkendelse fra og i overensstemmelse med regler fra Datatilsynet og Dansk Psykoterapeutforening. Jeg fører elektroniske procesnotater, og sørger for regelmæssig sikkerhedskopiering/backup.

Jeg følger Dansk Psykoterapeutforening anbefaling om, at man opbevarer klientjournaler i mindst 5 år, og at destruktion af journalen foregår forsvarligt. Du kan dog til en hver tid få din klientjournal slettet, hvis du efter endt terapiforløb ønsker dette.